Twin Media wint de CreAwards 2014!

Afgelopen dinsdag, 16 juni, werden de CreAwards 2014 uitgereikt in Beeld en Geluid in Hilversum en….. wij hebben gewonnen!

Deze prijs is voor beste leerbedrijf in onze branche, de creatieve industrie. Het Grafisch Lyceum uit Utrecht, waarmee we intensief samenwerken, nomineerde ons en we bleven met 2 andere bedrijven in de race

Roeland Dobbelaer, directeur Twin Media: “We zijn hier ontzettend blij mee, het is de erkenning van en waardering voor onze werkwijze. Een opsteker voor al onze medewerkers. Veel dank ook voor het Grafisch Lyceum Utrecht voor onze uitstekende samenwerking en voor het feit dat ze ons genomineerd hebben.”

Met deze prijs op zak dingen we ook mee voor de

Branche-overkoepelende verkiezingen die door SBB
worden georganiseerd.

Marsha van Haaften, hoofd van de Twin studio, reageert: “Ik ben erg trots op deze award! Wij investeren veel in jong talent door te werken met stagiaires en door middel van interne opleidingstrajecten. Stagiaires zijn bij ons echt geïntegreerd in de bedrijfsvoering en dit levert ontzettend veel moois op. En dat het werkt laat deze award wat mij betreft wel zien!” .Uit het juryrapport: “Twin Media heeft de CreAward voor Beste Leerbedrijf op twee belangrijke punten gewonnen:

1. Proactieve rol die Twin Media neem in het verbeteren van de aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven door bijvoorbeeld het geven van presentaties over het veranderende vak en de rol van (grafisch) vakman/vrouw van de toekomst. 

2. De structurele aanpak van het stage beleid binnen Twin Media. Van aannamebeleid tot de gestructureerde wijze van begeleiden, waarin alle facetten van de productie van tijdschriften aan de orde komen. Tijdens het jurybezoek kwam Twin Media over als een jong en dynamische club met lef.”